Knjiga Dodir Anđela

Knjiga Dodir Anđela, u početku zamišljena kao knjiga poezije, s vremenom je prerasla u zbirku tekstova i pjesama na 60-tak stranica. Pjesme i tekstovi nadahnuti su mojim razgovorima s anđelima. Najljepše od njih, pisali su upravo oni. Inspiracija dolazi kada se najmanje nadaš, kada dotakneš tišinu i umiriš misli. Rezultat mojeg odlaska u tišinu, riječi su sabrane u ovu knjigu.

Dodir Anđela je moja prva knjiga u kojoj sam na jednom mjestu pokušao sažeti neka od svojih iskustava s anđelima. Želim ih podijeliti s Vama, smatram da su važna. Uostalom, zato sam ovdje. Svijetu trebaju promjene, ljudi se moraju prisjetiti odakle potječu. Ovaj život, samo je jedan treptaj u moru vječnosti. Važno je da naučimo usmjeravati pažnju na bitne stvari i prestanemo robovati strahovima. U Bogu imamo sve. Za to treba hrabrosti, odvažiti se živjeti bez straha od onoga što donosi sutra.

Nadam se da sam Vas ovom knjigom barem malo potaknuo na razmišljanje o snazi koja postoji u svakome od nas. Dobili smo darove, naš je izbor što ćemo s njima učiniti.

Želim vam mnogo sreće i radosti na putu života. Tko zna, možda se još koji put sretnemo. Možda ćete tada Vi pisati, a ja s veseljem čitati Vaše pjesme.

Tiskano izdanje knjige možete kupiti u Superknjižari na adresi Zagreb, Rooseveltov trg 2.

ili

putem webshopa ovdje:

Superknjižara

Knjižara Harša